2014-11-19

GLOBAL BARS KURS MED 
GARY DOUGLAS



Det är numera över 5 år sedan jag tog emot min första Bars behandling och inte långt efter den gick jag min första Bars kurs. Det kommer jag aldrig glömma:-)

Sedan dess har det blivit många kurser och jag har utbildat mig till att facilitera de flesta. Vilken glädje det är att se människor utvecklas, förändras på så kort tid och på sätt som jag aldrig trodde var möjligt.

Och inte tala om den förändring jag har gått igenom. När jag tänker på vem jag var då… så tacksam för Access. Mitt liv har förändrats på alla områden. 






Jag är än fascinerad över denna teknik och lär mig hela tiden nytt. Det är som det inte finns några gränser…

Precis när jag började Access så hade Gary ändrat reglerna för att kunna bli Bars Facilitator. Det brukade endast vara Certified Facilitators som
höll i Bars kurser. Gary upplevde att Bars inte nådde ut i världen och bestämde sig för att förändra det. Endast gå 3 Bars kurser för att kunna bli Bars facilitator och sedan
ansöka om sin licens. 

Och vad hände??

Det exploderade ut i världen! Tänk att i de flesta länderna i världen finns det någon som kan ge Bars! Är det inte otroligt?

Jag skulle önska att kunna få Bars på flygplatserna…det skulle vara helt underbart för mig som reser så mycket. Alla kan lära sig Bars, det är tom många barn som ger Bars. 
Jag har fått glädjen att ha många barn och tonåriga på mina kurser och fått följa de under några år. Vilka otroliga möjligheter som öppnas upp för de. De släpper så snabbt ... allt som inte är deras. Vilken gåva att ge sina barn, möjligheten att skapa sina egna liv!




Jag kommer ihåg när jag började lära mig Bars så önskade jag mig att få lära mig direkt av Gary. Och genom åren har jag hört honom adressera mycket om Bars på olika kurser och även sett honom hålla en kortare kurs i Venedig detta året. Där jag tom var med och gav en kille i rullstol Bars. Jag fick sitta bredvid Gary & Dain medans de undervisade klassen.
Det var en otrolig upplevelse och jag fick så mycket inspiration från den kvällen!!!


För 2 år sedan höll Dain Heer i den första Global Bars och den var så kraftfullt att uppleva den Bars kursen. Förra året var jag en av de 7 Access Facilitators som hölls i Global Bars. Wow... otroligt att hålla kurs samtidigt som man är i kontakt med hundratals människor över hela världen. 



Den kursen hölls i Houston, Texas. Jag minns många av er som var med på kursen, i olika Podar:-))
Så tacksam för allas feedback!! 

Nu kommer ännu en dröm i uppfyllelse: Bars kurs med Gary!! Helt otroligt!
Missa inte detta:-))

Även om jag inte är med LIVE i Australien så kommer jag vara hemma och se på kursen. Kursen äger rum i Australien och det betyder natt tid för oss. Så jag erbjuder även möjligheten att se kursen tillsammans på lördag den 29 november.
Går du kursen tillsammans med oss gäller det även som Bars kurs för att bli Bars facilitator.

Om du deltar i PODen den 29 november

* Får du inspelningen av kursen, så du kan se den så ofta du önskar från din dator
* Du får recordings av kursen
* Gäller som 2 eller 3 Bars kurs om du vill bli Bars Facilitator
* Du får vara med och ge/få Bars 2 gånger och lära dig en massa nytt om bars
* Om du betalar denna veckan, kan du tom se på kursen under natten direkt från Australien… och sedan vara med på kursen på lördag.

Det finns några enstaka platser kvar på natten den 25/26 november hemma hos mig. Ifall du önskar att se den under natten. http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=47103

Det enda kravet som finns för denna kursen är att du har gått en Bars kurs, spelar ingen roll när du har gått den.

Om du har några frågor, ring mig 0708 39 39 97 eller maila lisen.bengtsson@me.com

Om du inte kan komma på lördag och skulle vara super sugen att göra kursen, så kan du också vara med i Köpenhamn på söndag den 30/11.
Helle och jag håller i en POD på söndagen och det kommer bli så roligt:-)) Finns även möjlighet att samåka...

Tisdag till onsdag 25/26 November, natten (kursen börjar 0:30) i Helsingborg

Lördag den 29 November i Helsingborg

Söndag den 30 November i Köpenhamn tillsammans med Helle & mig... och hela hennes familj:-)) & Sinya

kramar
Lisen